Oferta educațională a Clubului Copiilor Pașcani

Anul școlar 2018-2019 aduce schimbări importante în oferta educațională a Clubului Copiilor Pașcani. Fiecare cerc și-a diversificat conținuturile pe care le va aborda, iar grupele de elevi vor fi constituite într-o manieră mai specifică decât până acum. Astfel, elevii vor opta la înscriere pentru unul din domeniile pe care le oferă cercul pe care și l-au ales.

La Cercul de Informatică, se vor forma 9 grupe a câte 12 elevi, ce vor opta pentru unul din următoarele domenii: Aplicații de birotică, Robotică, Editare video, Programare, Grafică pe calculator, Web design.

Cercul de Coregrafie oferă în anul școlar următor domenii variate, cum ar fi: Dans modern, Dans clasic, Folclor, Folclor stilizat, Dans de caracter și de societate, Turism si orientare.

La cercul de Muzică Ușoară, copiii vor putea opta pentru: Clarinet, Saxofon, Pian sau Canto.

Cercul de Karting adaugă în ofertă și Ciclism pentru copii-antrenamente de indemanare si obstacole, Mecanica pentru copii, Legislatie rutiera pentru copii.

La cercul de Pictură, elevii vor putea opta pentru Pictura decorativa, Pictura de sevalet, Pictura pe sticla.

Cercul de Tenis de Masă își diversifică oferta educațională, având următoarele optiuni: Tenis de masa, Badminton, Handbal.

Cercul de Chimie Experimentală propune pentru anul școlar următor 13 grupe de elevi pentru următoarele optiuni: Chimia și mediul, Chimia și calculatorul, Chimia și viața, Minuni în eprubeta, Cât mai aproape de stele, Chimia prin probleme și lucrări de laborator, Chimist curios, om sănătos, Familia soarelui, Să cunoaștem Universul, Universul un mister.

Cercul de Floricultură le propune elevilor următoarele domenii: Florile- parfum și culoare, Am și eu grădina mea, Specii floricule de apartament, Pledoarie pentru viață, Specii floricule pentru parcuri și grădini.

Noutatea anului școlar 2018-2019 o constituie înființarea a 4,5 grupe de șah și 4,5 grupe de canto clasic și popular.

Elevii se pot înscrie încă de pe acum, la unul sau mai multe din aceste cercuri. Pentru aceasta trebuie să vină la sediul nostru din strada Vasile Alecsandri, nr. 12 pentru a completa cererea de înscriere. Această cerere poate fi descărcată și de aici și depusă la sediul unității. Precizăm că aceste cursuri vor începe pe 10 septembrie 2018, iar locurile sunt limitate. 

[envira-gallery id="345"]

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required