Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

Este foarte important să ne informăm din surse de încredere pentru clarificarea întrebărilor legate de campania de vaccinare ce se desfășoară în această perioadă în România și de beneficiile vaccinării împotriva COVID-19.
Vă invităm să accesați platforma: https://vaccinare-covid.gov.ro/, unde veți găsi toate informațiile oficiale actualizate privind vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2.

Este prezentat modul în care se autorizează un vaccin în Europa, cum s-a ajuns la accelerarea  dezvoltării unui vaccin împotriva SARS CoV-2, care sunt vaccinurile candidate, dar și grupurile prioritare pentru vaccinare, precum și de ce ar trebui să ne vaccinăm împotriva SARS-CoV-2.

Platforma pune la dispoziția publicului larg informații oficiale despre vaccinurile candidate anti-COVID-19 și despre procesul de vaccinare în România, grupurile prioritare pentru vaccinare și motivele pentru care ar trebui să ne vaccinăm împotriva SARS-CoV-2.


Vaccinarea este cea mai sigură, eficientă și rapidă cale de a reveni la viața noastră de dinainte, pe care ne-o dorim cu toții.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required