Festival concurs ARTIS FESTUM editia I

Clubul Copiilor Pașcani a organizat weekendul trecut (6-7 aprilie 2024) prima ediție a Festivalului Concurs pentru copii și tineret „ARTIS FESTUM”. Disciplinile la care copiii s-au înscris au fost: Muzică, Dans, Teatru și Arte Vizuale. Au participat la acest eveniment circa o mie de copii din mai multe localități.

A fost prima ediție a acestui eveniment de mare succes. Deși a fost muncă imensă și două zile pline de festival, satisfacția a fost pe măsură. Rezultatele urmează să fie centralizate și comunicate în următoarele zile. Mulțumim în acest sens,cadrelor didactice de specialitate,care ne-au ajutat la jurizarea momentelor artistice prezentate de talentații concurenți.

 

 

La deschiderea festivalului a fost prezent și domnul Inspector Cristinel Iordachioaia care a apreciat munca depusă de cadre didactice din cadrul instituției.  Sponsorii festivalului au fost: Președintelui Sindicatului din Învățământ,,Spiru Haret” Iași, prof.Mirel Pristavu, Inginer  Alex Savoae , Inginer  Giorgiana Târtea  și ACS Viitorul 2017 Pașcani.  

 

O surpriză deosebită a fost reprezentată la acest festival de prezență interpretei de muzică usoară Codruța Sanfira Filip, care a susținut formația din comuna natală Tătăruși.

 

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required