Concursul Internațional de creații literare, platice, interpretare de rol și educație ecologică ”Valorile copilăriei”, ediția a XIII-a, iunie 2019

Clubul Copiilor Pașcani vă invită să participați cu un echipaj, conform condițiilor specificate în regulamentul concursului, la a XIII-a ediție a Concursului Internațional de creații literare, platice, interpretare de rol și educație ecologică ”Valorile copilăriei” ce se va desfășura la sediul Clubului Copiilor Pașcani din str. V. Alecsandri nr. 12 (zona Vale) în perioada 5-6 iunie 2019.

Condiții de participare:

– la concurs se pot înscrie echipaje formate din 3elevi, coordonate de 1 cadru didactic

– participarea la concurs se face prin completarea fișei de înscriere

– fiecare echipaj va participa cu câte o lucrare la ambele secțiuni ale concursului. Clasamentul final se va realiza în funcție de punctajul obținut la ambele secțiuni (vezi precizările din fișa de înscriere).

Secțiunile și tematica acestora sunt:

  1. „Preocupările copiilor de ieri şi de azi” – concurs de lucrări literare și postere. Posterele vor reflecta conținutul creației literare. Tehnica de realizare a posterelor este la alegerea echipajului (grafică, grafică computerizată, acuarelă, etc.).
  2. „Fii ECO !” – expoziţie – concurs de lucrări obţinute din materiale reciclabile. Tehnica de realizare este la alegerea echipajului.

Regulamentul și fișa de înscriere: aici.